ZGODBA O ISIS & 7 ŠKORPIJONIH

Zgodba o njej, ki ji je morala zagroziti smrt, da je spoznala, kaj je pravo bogastvo.

Danes zjutraj sem bila deležna ful pomembnega SPOZNANJA O VREDNOSTI. In kajpada ga je moja duša morala takoj stestirat in kajpada je bil telefon več kot pripravljen priskočiti na pomoč – in se meni nič, tebi nič s še skorajda polno baterijo ugasnit, medtem ko sem bila še v fb live. 🙂

No, ampak ker sem ravno prejšnjič izrazila, kako vesela sem, da vedno kaj pozabim povedat v videu, ker potem lahko o tem kaj napišem tu v opis videa, – oziroma, ker video ugasne, preden uspem deliti, nadaljujem s tem.

Kar sem danes želela dodati, ko se je moj telefon odločil ugasniti in potencialno izzvati reakcijo sramu, je:

Na zgodbe, ki jih delim z vami, vedno gledam skozi lupo Obreda prehoda. Za Obred prehoda pravim, da je mitopoetsko potovanje iz arhetipa Punčke v arhetip Mame, in je res … ampak v osnovi je Obred prehoda SESTOP Z VRŠACA PATRIARHALNE MISELNOSTI in SPUST V DOLINO MAMINE ČUTNOSTI. Je postopno snemanje tistih očal, ki jih nosimo od otroštva dalje in priložnost, da svet vidimo z novimi očmi, očmi duše, ki vidijo pod fasado.

Gospa Usert, ki je Isis zaloputnila vrata pred nosom, je definitivno nosila ta očala in zato pred seboj videla staro beračico v čudni družbi. Če bi si lahko snela ta očala, bi videla sočloveka, ki prosi za pomoč; videla bi žensko, ki nima toliko blagoslovov kot jih ima ona sama in bi bila vesela, da lahko deli svojo srečo in obilje; če bi si lahko snela ta očala, te zgodbe ne bi bilo.

Ampak ker je ta očala *izrecno* težko sneti, obstaja ta zgodba – in obstaja Obred prehoda, kjer se odučimo patriarhalne miselnosti … in se potopimo v dolino mamine čutnosti.

Vabljene na Obred prehoda, prijaviš se lahko tukaj: https://mailchi.mp/87095566484d/obred-prehoda

Tukaj je Zgodba o Isis in Ozirisu, ki jo obljubim v videu: https://al-iksir.net/2021/12/25/zgodba-o-isis/

In HVALA vsem, ki ste z mano v Polnokrvnem prebujanju. V čast mi je, da lahko delim zgodbe z vami. ❤

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s