ZGODBA O ISIS


Zgodba o njej, ki je vedela, da je vsak izziv samo priložnost, da uporabi svojo MAGIJO …

Isis je zame tako dobra učiteljica arhetipa MAME!

Mislim … kaj vse se ji zgodi, ona pa – tudi če se sprva zavleče v posteljo in pokrije po glavi z odejo … tam dolgoročno ne ostane. Ne ostane, ampak vstane in živi naprej – v svoji magiji.

Izida nas uči, da se bodo v življenju vedno dogajale “stvari”: vedno bo kako poleno za preskočit, kakšna stvar, s katero se bo treba soočit, kakšen izziv, ki je samo klic po naši magiji.

Tako jaz kot večina žensk, ki resonira z mojim delom, je v obdobju Polne lune; tam konec dvajsetih, trideseta in štirideseta leta pa običajno prinašajo najbolj Polno življenje.

To za sabo prinaša tudi dejstvo, da izzivi BODO. Fact.

Ampak tisto, na kar pa mnogokrat pozabimo, je to, da imamo ob vsakem izzivu na izbiro, ali bomo uporabile svojo magijo ali ne.

Ali bomo na izzive, na trigerje odreagirale kot ranjene Punčke, nezavedno in po istem kopitu, ki ga nezavedno uporabljamo odkar vemo zase & nam pije energijo in uničuje odnose z drugimi, predvsem pa s seboj?

Ali pa si bomo vzele čas in prostor, da se na izzive odzovemo kot Mame, močne kot gore, mehke kot sneg? Ali si bomo vzele čas in prostor, da se odzovemo tako, da bomo v integriteti, torej zveste svoji resnici, in hkrati sočutne in prijazne in spošljive in na splošno varne osebe – zase in za druge?

Na Obredu prehoda dekodiramo, kako se odzove ranjena Punčka v nas – in se naučimo podpreti, da lahko vsakič izberemo, da se bomo raje odzvale kot Mama v nas. Na Obred prehoda se prijaviš tukaj.

Tukaj si lahko ogledaš zgodbo o Volkulji, ki jo omenjam v videu.

Vesel Božič, če ga praznujete, sicer pa vesel dan Isis Magdalene,

Tamara

Razmišljanje o “ZGODBA O ISIS

  1. Pingback: ZGODBA O ISIS & 7 ŠKORPIJONIH – attha

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s