WHO

Tamara.

Svobodna, kreativna. Pevka… duše. Kiparka… ljubezni. Poetinja… življenja.

Čustvena in impulzivna. Spontana. Z vizijo svetlobe. In, uh, izrazito sposobnostjo sanjanja. Ki ji srce vztrepeta ob poeziji, glasbi in življenju po francosko; s pecljatim kozarcem, lahkotnim srcem in poslušanjem čričkov ob sončnem zahodu v zelenem, obilnem, hranilnem vrtu (da, zaradi takšnih detajlov sem svojo sposobnost sanjarjenja opisala kot izrazito).

Skratka, nezadovoljna. Iščoča. Nemirna. Vse dokler… dogovor. Sveti. Da prideš.

Četudi sem vedela, da si moj učitelj in četudi je preporod moja beseda (saj veste, feniks – ki zgori in se iz pepela spet rodi – to sem jaz, umiram in se znova rojevam), si nisem mislila, da bo ob tem, ko bom postala tvoja mama, dušo moja, zgorelo vse, kar ne odzvanja moji najvišji resnici, moji poti. Sedaj sem. Prvič v življenju si ne želim biti nikjer drugje kot tu, v tem trenutku, v tej družbi, na tem koščku Matere Zemlje . Na svoji poti, kjer čutim čvrste korenine in dosežne višave. To je za nekoga, ki je celo življenje hrepenel, velika stvar.

In zato – delim, drage sestre iskalke, bratje iskalci in vaše celo krdelo. Delim, o čemer se učim: kako naj živim, da bo vsaka moja misel resnica, vsaka moja beseda modrost in vsako moje dejanje ljubezen. Zato pa je potrebno najprej poskrbeti za harmonijo znotraj sebe, to se pravi vzeti v obzir potrebe trojne narave: telesa, uma in duše. In tako se je začelo moje potovanje, ki mu pravim Elixir, kar v arabščini pomeni učinkoviti recept.

13043454_10153897636902819_8941012459601275990_n
S Svarunom blizu Galapagarja v Španiji aprila 2016.

 

Razmišljanje o “WHO

 1. Sara

  Tamara, čudovito napisano, kot bi skozi napisane besede prepoznala sorodno bitje, sestro, nekoga, ki vidi svet skozi oči božanske resnice samega sebe in vsega kar je.

  Zadnje casa grem res zelo redko na fb, ker sem popolnoma predana novemu življenju z deklico Talo in dragocenim partnerjem in me ta svet fb sploh ne zanima vec, a zgleda je bilo nujno, da si se mi posvetita ti in Kamai. Kakorkoli opazila sem najprej čokoladice in sem pogledala kdo se skriva za njimi. O, ti si, lepa duša. Sem kopala dalje, da najdem tvoj kontakt in se znasla tukaj 😉 ganljivo mi je bilo prebrati kdo si, ker mi zveni znano, sorodno…da skrajšam: bilo bi lusno se kdaj v zivo podruziti in poskusiti tvoje carobne slaščice. Mi trije se trenutno nahajamo blizu Zalca, sta s Svarunom vabljena. Velikokrat pa se podamo na jug (kras in obalo)..moj tel je 031 637 513 in mail: sara_stropnik@yahoo.com

  Sem Sara 😉

  Objem in naj bo čarobno kot praviš

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s