ZGODBA O INANNI

12. dan Polnokrvnega prebujanja

Zgodba o njej, ki je vse izpustila, da bi se lahko – prerodila.

O njej, ki je vstala od mrtvih mnogo pred Jezusom … in čigar zgodba je najbrž učila Jezusa o preporodu, kajti Marija Magdalena, njegova žena in učiteljica, je bila svečenica boginje in kot taka je zgodbo o Inanni poznala in živela.

Ta zgodba postane naša najboljša prijateljica, ko se zavemo, da imamo vse, za kar smo nekoč mislile, da rabimo, da bi bile srečne, pa nismo srečne, ker nekaj manjka in ne vemo kaj.

Spoiler alert:

Ponavadi je tisto, kar manjka, stik, povezava: najprej in predvsem – s seboj.Tisto, kar manjka, je, da si prisluhnemo, da se slišimo … tako kot glineni galla, glinena demončka, ki ju ustvari Enki, bog vode, z namenom, da bi pomagal Inanni, prisluhneta Ereškigal, Inannini temni sestri, ki živi v globinah Podzemlja.

Naša intuicija, tisti notranji kompas in modrost, tudi živi v globinah Podzemlja – v globinah Podzemlja našega telesa. In če se podamo v temo in tišino same sebe, jo bomo slišali, kako nam šepeta kaj je tisto, zaradi česar je smiselno živeti & kaj je tisto, zaradi česar nam zjutraj ni odveč zapustiti tople postelje.

In mimogrede, moja strast je naše Polnokrvno prebujanje … zato hvala, ker si tukaj in mi daješ možnost, da s tabo delim zgodbe. ❤

Vse to počnemo na Obredu prehoda – tukaj je povezava do strani, kjer si o njem lahko več prebereš. In tukaj lahko naročiš mojo knjigo zase in za vse ženske v svojem življenju.

❤

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s